HELG!

Ännu en vecka av utbildning klar, nu är det bara två dagar kvar nästa vecka kvar. Sen börjar jag jobba igen! Ska bli skönt faktiskt.... Nu är det helg i alla fall, lägenheten är färdig o imorgon ska jag åka dit o fixa i ordning lite! Det behövs städas massor för det första. Damm överallt trots att  dom plastat in överallt osv osv. Sedan även packa upp lite. TV o alla möbler ligger fortfarande i kartong o kommer även få fortsätta göra det ett litet tag till. Diskmaskinen kommer antagligen till butiken  på söndag o kan hämtas ut, hur jag får hem den (eftersom mamma o Åke åker till Stockholm i helgen) är en helt annan sak! Hehehehehe.... Soffan kommer nog i början av nästa vecka, hur jag får upp den får vi också se, haha! Den levereras i alla fall hem till mig, dock inte upp för trapporna. Så möbler o tv får ligga nerpackat tills soffan kommer eftersom jag ändå inte har någonstans att sitta. Diskmaskinen ska jag få inkopplad av stångåstaden, gratis. 
På onsdag kommer dom o kollar på mina golv också, ska få nya! Beställt tapetsering, som jag hoppas ringer i början av nästa vecka så det också blir gjort. 
Kommer bli sjukt bra! 
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Hade tänkt åka till Ljungsbro o fixa lite men jag känner att det känns onödigt att åka dit i kväll också, kommer inte orka fixa så pass mycket att jag kan sova där inatt o då måste jag åka tillbaka till mamma sen. 
Dom har nämligen släng in massor av saker i sovrummet o i sängen som fanns i garderoben i hallen, hade ingen aning om att dom skulle in där o greja också. Så det behövs bäddas om o flyttas bort massa saker där ifrån också, bara det tar ju en stund o det känns onödigt. Så jag tar dagen imorgon o fixar lite istället! 
 
Börjar vänja mig vid o acceptera läget med kyl o frys också. 
Vi skulle få DUBBEL kyl o frys, alltså sida vid sida, en av varje. Istället fick jag kombinerat..... Var argare än ett bi när jag kom hem o såg det. Kanske jag berättat? 
Ringde i alla fall till stångåstaden igår o skällde ut byggnadsansvarig på stångåstaden, o frågade vad det var frågan om. Hon svarade att det hade blivit fel i planeringen o att dom var medvetna om att informationen inte gått ut till hyresgästerna som det borde gjort, det var meningen att vi skulle få det jag förväntat mig men att det blivit fel i planeringen - det skulle inte få plats. Eh, typ, JOOO. Bänken är enormt. Jag föreslog att dom kunde kapa skiten o trycka in det jag blivit lovat, det gick inte. Blir hyreförhandlingar istället.... Hon var dock väldigt trevligt o förstående. Uppskattas i ett sånt läge. Jag fick därför gratis installering av diskmaskinen som kompensation för att jag blivit så besviken. Tackar vi för. 

Kommentera här: