Kasslergryta mexicana
DATUM 2012-08-31 KLOCKAN 23:39:01
Ingredienser 4 personer
400 g kassler
3 tomater
200 g färska champinjoner
1 blekselleristjälk
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 burk mild salsa, á 340 g
200 g philadelphiaost
Salt
Vitpeppar
3 tomater
200 g färska champinjoner
1 blekselleristjälk
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 burk mild salsa, á 340 g
200 g philadelphiaost
Salt
Vitpeppar
Gör så här
- Skär kassler och tomater i skivor.
- Skiva champinjonerna och skär bleksellerin i fina bitar.
- Hacka lök och vitlök.
- Fräs grönsakerna (lök, vitlök, blekselleri och champinjoner) i en stor stekpanna.
- Tillsätt salsa och philadelphiaost.
- Låt såsen småputtra några minuter.
- Lägg i den skivade kasslern och de skivade tomaterna.
- Låt allt bli varmt.
- Smaka av med salt och vitpeppar.
- Servera med kokt ris och en sallad.
Kommentarer