Hokifilé med kokos


DATUM 2012-07-24 KLOCKAN 10:27:00
Ingredienser 4 personer
Ca 600 g hokifilé
2 dl vetemjöl
Salt
Svartpeppar
2 ägg
2 dl kokosflingor
1 liter olja till fritering
 
Gör så här
  1. Dela filéerna i mindre bitar. Blanda mjölet med lite salt och peppar. Vispa äggen och häll kokosflingorna på ett fat.
  2. Doppa fiskbitarna först i mjöl, sedan i ägg och sist i kokosflingor.
  3. Hetta upp oljan till 180°C och fritera fisken i en tjockbottnad kastrull eller i en fritös. Det går även bra att steka fiskbitarna i rikligt med olivolja.
  4. Lägg fiskbitarna på lite hushållspapper så att överflödigt fett kan rinna av.

Kommentarer

OBS! Att spamma eller att göra reklam för sin blogg (att bara skriva sin bloggadress i en kommentar) är inte tillåtet!
Allt sådant tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: