Dillig kyckling


DATUM 2012-09-01 KLOCKAN 21:22:15

Dillig kyckling

Ingredienser 4 personer

500 gram kycklingfilé
1 msk smör
3 dl hönsbuljong
1 msk vetemjöl
1,5 dl crème fraiche
0,75 dl dill, färsk hackad
vitvinsvinäger
salt och peppar

 

Gör så här

  1. Skär kycklingen i bitar. Bryn kycklingen i smör eller olja och lägg över i en gryta. 
  2. Tillsätt buljong och låt koka i 15 minuter tills kycklingen blivit riktigt mör. 
  3. Red av vetemjölet i crème fraiche, tillsätt detta och låt koka 5-10 minuter. 
  4. Rör ner dillen och saka av med vitvinsvinäger, salt och peppar.
  5. Servera med kokt potatis och morotsslantar. 

Kommentarer

OBS! Att spamma eller att göra reklam för sin blogg (att bara skriva sin bloggadress i en kommentar) är inte tillåtet!
Allt sådant tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: