11 mars 2009

Idag skulle jag ju träffa han som gjorde alla anställningar på preem vid klockan nio.
Petter skjutsa dit mig och jag var där 08.50 ungefär. Aldrig fel att vara tidigt.. Klockan blev 09.00 ganska snabbt men ingen "chef".. vid 09.15 ringde hon som jobbade till honom och frågade vart han var och han sa att ahn hade totalt glömt bort att det skulle vara idag, men att om hon tyckte att jag såg glad och trevlig ut så skulle hon ge mig praktikplatsen. Så självklart fick jag den. ;) Så jag kom därifrån vid typ 09.30. Men det var ju värt det.
Imorgon är det studiedag så jag börjar nästa tisdag istället, 09.00 - 17.00.. antagligen kommer jag få jobba lite längre eftersom det ska vara 8 timmar, lunch räknas ju inte.

Idag har jag inte gjort mycket i alla fall, har varit jätte trött så jag har sovit lite på dagen och tills matchen började.
LHC spelar hemma idag, men jag ska inte dansa idag, eftersom att vi är så många som dansar så ska alla få dansa.. Så dom som inte dansa förra matchen dansar denna.. Lite synd för jag hade behövt något att fylla upp min dag med idag, haha.. fast å andra sidan har jag ju varit ganska trött hela dagen, och sitta och gäspa i trapporna och under danserna är nog ingen höjdare, haha.
Efter hockeyn ska jag nog sova igen.. om jag kan vill säga, jag har ju redan sovit på dagen så nu är jag inte trött längre.

Måste bara tillägga att fan vad folk verkar vara sura eller på dåligt humör idag ?
Inte Macke då, han är ju alltid glad. Fast han tyckte det var sådär kul att vara i lumpen idag. :)

Jaja, jag får väl återgå till att följa matchen på www.hockeyligan.se.. Skellefteå har nyss gjort ett mål så det står 0-1, tyvärr. Ciao!