31 maj 2009

Igår vart det fest nere vid timmeröbadet..
Vi gick dit runt tolv tror jag.. Det var jag Sebbe, jocke, jockes syrra och hennes pojkvän, henke, johanna och jonas som gick ner först.. Killarna kastade lite boll först och sen spelade dom lite fotboll.. Och så badade vi lite i pauserna.. Första gången så blev jag "i slängd".. eller rättare sagt Jocke tog mig i famnen och så stod han och retade mig ett tag och jag trodde inte att han skulle göra något.. Men efter ett tag så känner jag att han lyfter ena foten från bryggan och tar ett litet steg ut mot vattnet och sen går-hoppar han i med mig i famnen, andra gången jag badade så blev jag i slängd av Jonte som också kom ner till badet med sin tjej.. Sen kom malin och Natha och så badade jag igen fast denna gång gick jag i själv!
Emma och Olivia kom förbi en snabbis också men dom gick lika snabbt igen.. dom skulle på fest i tranås..
Blev rätt mycket folk där nere i alla fall till slut..
Jag, Malin, Olivia, Johanna, Emma, Natha, Ida, Jonas,Erik, Henke, Sebbe, Jocke, Jonte, Linn, Angelica, Jockes syster och hennes kille, två killar som jag inte vet namnet på, Ante, Tommy, Erik, Chrisse och några kompisar till dom.
Satt där nere med dom och snackade massor och drack.. Sen gick Ante och dom till en fest någonstans och några gick hem. Men jag, Sebbe, Jonte. Linn, Erik, Ida, dom två killarna jag inte kan namnet på och Jocke gick hem till Sebbe och hade fest där istället. Nära och bra till sängen.. Vi rökte vattenpipa, dansade, lyssnade på musik och självklart drack och pratade och hade kul!
Sov inte i vattensängen i alla fall, det var jag alldeles för full för så vi fick sova i soffan. Och jag har alltid lika svårt för att bestämma mig och är alltid lika söt när jag är full
Jag: Men jag vill sova bredvid dig annars kommer jag vara jätte ledsen när jag vaknar imorgon!
Sebbe: Men jag kan ligga bakom dig i soffan ?
Jag: Nääääää!

Försökte ta bakis-tabletter, brus-tabletter.. Men när jag tog första klunken så tyckte jag att det smakade så himla äckligt så jag blev förbannad.. Jag satt och svor och hittade på nya svordomar och skulle stämma dom och allt möjligt fick jag höra av sebbe idag när vi vaknade... Så Sebbe drack upp skiten för att se om det faktiskt hjälpte.. Och det gjorde det också. :) Himla bra, synd att det ska vara så satans äckligt att dricka sånt där, och dessutom vara hur full som helst samtidigt.. Få ner något som smakar pyton när man är onykter det går liksom inte ihop! Så idag är jag bakis...

Vi har varit hos Sebbes pappa precis och grillat och solat lite.. Fick dock inte i mig så mycket kött och potatissallad för det var så himla varmt, det går verkligen inte äta i den här värmen! Man tappar aptiten.. Men gott var det i alla fall.. Och ikvälla ska vi nog åka iväg och bada med Sebbes pappa och Maria. :)

Sluta röka ska jag göra också! Men nu har jag hållt mig ett tag så nu är jag värd en cigg. :) Ciao!