30 december 2010

Har inte uppdaterat så mycket på sistone, men har inte haft så mycket tid heller. Det har varit jul och vi har varit iväg mycket.
Men nu är det lite mellandagar (som är slut imorgon, så jag är mycket sent ute), imorgon är det ju nyår.
Julen har varit helt fantastisk i alla fall. På julafton var vi hos Kims faster Anette på dagen och åt MASSA julmat, aldrig sett så mycket mat på en gång tror jag, haha... Sen kollade vi på kalle anka, vilket jag inte förstår varför.. Och Kim erkände även att han inte heller tyckte det var bra, fastän han tjatar om att det är så viktigt. Sen blev det i alla fall lite julspel (man lägger julklappar i mitten av bordet och så slår man två tärningar och får man lika så får man ta ett paket, och så går tärningarna runt, och när klapparna är utdelade så öppnar man, sätter en timer och så går tärningarna runt igen och så får man ta ett paket av någon när man får lika igen, och när klockan ringer är det slut).. På kvällen åkte jag och Kim och hämtade Robin (Kims lillebror) och åkte hem till Kenneth (Kims pappa) och kollade lite på tv, åt lite mat (proppmätt) och spelade lite spel.

På juldagen åkte vi till Kims mamma Angela, började med att spela kinect till XBOX360, det var kanonkul. Först spelade vi ett spel under vatten där man ska täppa till vattenhål och sen en hinderbana där man ska hoppa och ducka och samla poäng. Sen kom Kims moster Zita, hennes kille Ulf och hennes barn Jonathan och Emelie. Vi fick jättegod mat, inte julmat vilket var skönt haha. Vi fick oxfile, klyftpotatis och morötter i ugn, och en god sallad. Och rödvin, fast jag drack bara lite sen tog jag öl istället. Efter maten satt vi och prata lite, det blev lite med kinect för några (Kim, Zita och Angela). Sen blev det julspel (samma som på julafton) och en av julklapparna var en "beer pong" så det spelade vi för fullt. Kan väl erkänna att jag och Angela var nog dom fullaste. Det var verkligen en superkul kväll. Och när jag kom hem tog jag bakis-piller så jag slapp vara bakis :) Kanon!

Kims och mina julklappar blev: 1000kr(mamma), Sodastream(Angela), Captain Morgan(Robin), Body massager(Macke), Espresso-maskin(Kenneth) aladin-ask(julspel), marabou-choklad(julspel), två triss(julspel), grytvante(julspel), ljus(julspel), doftljus(julspel), 90-tals dansband(julspel), värmepåsar(julspel)


Återkommer om planerna om nyår senare idag/imorgon!