Kan inte kontrollera mig!

Tapetseraren ringde mig imorse för att han var lite osäker på mitt tapetval, jag hade råkat vända på två siffror så det hade blivit en rosa gapet istället för grå. O han tyckte inte det kändes rätt tillsammans med fondväggen, han fick komma till mitt jobb så fick jag skriva rätt. Haha, pinsamt! Tur att han hade bra smak o insåg att rosa har man bara inte i ett vardagsrum, PUNKT! 
Försov mig imorse, hade glömt att ställa om klockan så den ringde vid 7, 10 minuter innan bussen skulle gå. Det var bara slängs på sig kläderna o springa till bussen. Jag hann i alla fall.. 

 På tal om något helt annat så har jag lärt mig innan man diskuterar o försöker lösa saker så ska man lugna ner sig så man inte säger saker man ångrar eller att man hanterar situationen fel för man är upprörd. Men! Hur fan gör man om man inte lugnar ner sig utan ju mer man tänker på det ju argare blir man. Man inser att man inte överreagerar sina känslor utan man inser bara mer hur arg man faktiskt blir, man hittar fler o fler anledningar till varför man är arg.... Så jäkla irriterande, vill bara be alla fara o flyga idag, typ. Det kommer jag dock ångra senare så det avstår jag från, klok som jag är. Men allvarligt, dra mig baklänges vad arg jag är!