Julgodis 2011 ☃


DATUM 2011-12-03 KLOCKAN 16:10:00
Hallontryffel

ca 30-40st
Ingredienser
125 g hallon
½ dl koncentrerad hallonsaft
1 dl grädde
3 msk strösocker
250 g mörk choklad

Gör så här
1. Blanda hallon, saft, grädde och socker i en kastrull. Låt småkoka på svag värme i 15 minuter.
2. Sila blandningen så att alla frön försvinner och låt den koka ihop utan lock tills endast ½ dl återstår.
3. Hacka chokladen och häll den i hallonblandningen. Rör om tills chokladen har smält på svag värme.
4. Fyll formarna nästan ända upp till kanten, dekorera med strössel eller riven choklad.

Kommentarer

OBS! Att spamma eller att göra reklam för sin blogg (att bara skriva sin bloggadress i en kommentar) är inte tillåtet!
Allt sådant tas bort.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: