♥ ♥ ♥

Jag är verkligen jätte trött..
Så nu ska jag sova, tidigt för en gångs skull.

Tänkte bara säga godnatt..

Så godnatt och sov gott alla!29 april 2009

Idag har jag varit i skolan.. Började sent vilket var skönt, men eftersom jag sov hos Sebbe så fick jag gå upp två timmar innan jag började. Började klockan 11 och gick upp klockan 9. Hade bara en lektion, expo, som är tre timmar lång.. Det enda jag hann med var att planera en utställning som vi ska göra. Hur vi ska göra med rummet, och sen måla ett bord blått... dock är jag inte helt klar med bordet, jag ska nog måla vissa delar en gång till, så att det verkligen blir blått.
Mamma åkte till Stockholm idag så jag är själv hemma så jag har fått laga mig mat själv, men det brukar gå ganska bra :)

Imorgon är det valborg, och då ska jag grilla med mina brudar hemma hos Carolina. Är inte helt säker på alla som ska dit än men vad jag vet än sålänge så är jag, Emelie, Li, Lina, Natha och så Carolina såklart. :) Men det kommer antagligen vara fler.


Sebbe: Men nu ska jag dra :D men du ringer sen :) pusspuss :)
Jag: Okej.. LADDA MOBILEN helvete.. pusspuss
Sebbe: Kan inte nu :D
Känner på mig att det kommer ta ett bra tag innan han laddar den

Nu ska jag kolla på room service, sen efterlyst och efter det fråga olle.

Ciao!♥ ♥ ♥

Skola idag som vanligt, först massage på morgonen, Li kom och hämtade mig med bilen. Efter det hade jag engelska och multimedia. Sen fick jag och Johanna skjuts till resecentrum av Li och så åkte vi till Boxholm.
Jag och Johanna gjorde inte mycket, vi satt på altanen och njöt av solen i några timmar och så gick vi och köpte glass och paj, Johanna köpte dock panpizza.. Sen gick vi hem till Johanna oc h åt det. Johannas mamma gjorde en fin askburk, hon ville inte att man ska se fimparna.. (bilden kommer i slutet av inlägget)
Jag lyckades ringa och "störa" Sebbe tre gånger idag. Fast han skämtade ju bara.. Första gången jag ringde minns jag inte vad han gjorde.. typ satt vid datorn eller något.. Andra gången jag ringde pratade han med Sofia, tredje gången åt han pizza och fjärde gången spelade han tv-spel... Om nu femte gången hoppas jag inte att jag "stör"!
Himla tur att jag bara betalar uppkopplings avgift, haha.

Och.. så ska jag förhoppningsvis vara hundvakt i helgen, i alla fall från fredag till lördag.. Har övertalat Sebbe.. Jag fick ta dit "byrackarn" :) Så nu är det bara att hoppas på att Rille vill bli av med hunden tillräckligt mycket, tex att han ska festa :)

Sebbe: Och så kommer du hit på fredag..
Jag: Jasså, här ger vi varandra order!
Sebbe: Ja, annars blir det smisk :)

Nej, nu orkar jag inte skriva mer.. ska jag väl ringa Sebbe igen också. Ciao!


Det var jag som kom på idén om rosetten :)