♥ ♥ ♥

Tänkte börja skriva massa inlägg om hur dåligt och tråkigt mitt liv är. Så det blir värsta klagobloggen!
Nej, jag skämtar bara...
Men... allvarligt talat, jag är så sjukt velig. Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte vad jag vill, jag vet inget känns det som ibland. Och just nu vet jag inte ens om jag orkar bry mig :S Tar det som det kommer? Eller?
Mer än så ska ni skita i :)21 februari 2010

... Nej, det är faktiskt ingen "god" morgon!
Jag har sovit jätte oroligt inatt, vaknat flera gånger, haft lite konstiga drömmar, vaknar och är deppig..
Bra där.. Nej, inte direkt. Skulle velat sova lite längre men orkar inte somna om, kommer ändå bara vakna om ett tag igen. Så jag ger mig nu..
Cartoon network skulle inte vara helt fel att ha nu, svt:s barnkanalen är inte så jävla bra. Men ja, jag får väl nöja med det näst bästa på allt inatt/idag antar jag ?!

♥ ♥ ♥

Nu blir det fan att sova, jag har fått för mig att klockan bara är typ 10 eller liknande och undrat varför jag är så himla trött.. Men så insåg jag nyss att klockan är halv två. Så det kanske inte är så konstigt!
Så, jag får väl "gå och lägga mig" då, jag ligger ju redan i sängen under täcket så jag behöver inte gå så långt, eller ingenstans rättare sagt.. Helt själv får jag sova också, usch.. Jag har något emot att sova själv verkligen. Fast jag får väl se det positivt, nu kan jag ligga som jag vill utan att ta upp för mycket plats. :) Jaja, god natt då!