Nackspärr

Andra gången på kort tid som jag har nackspärr. Eller vad det nu är.... Jag kan röra på nacken, det gör liksom ont hela tiden. Det stramar upp i nacken o upp i huvudet. Lite så man får illamående.... Det är tredje dagen jag har det nu, börjar bli bättre. Har fortfarande ont men nu är det mer mörbultad o rädslan för att det ska bli värre igen.... Tog en halv burk tigerbalsam på axeln o nacken igår, har haft värmekudde typ konstant o tog även treo innan jag gick o lade mig. Vaknade klockan 2 inatt o hade förjävligt ont -  tog andra halvan av burken med tigerbalsam o gick o lade mig igen. Tar med mig värmekudden till jobbet men tigerbalsamet fick stanna hemma det luktar så mycket, har försökt tvätta bort det värsta som inte hamnade på kudde o täcke inatt, men jag känner hur det ilar i nacken när det blåser, det lär ju säkert vara bra för nackspärret! 

Vilodag

Idag slutade jag jobbet vid 6, var hemma vid straxt efter 7. Det var så kallt o tråkigt väder ute så ikväll struntade jag i promenaden. Men det blir fler i helgen, o då hoppas jag på bra väder! 
Dagen på jobbet var väldigt lugn till o från, satt o nästan somnade en stund, inte för att det var lugnt utan för att jag helt plötsligt kunde bli så trött att jag skulle kunna somna ståendes... O sedan var jag pigg helt plötsligt  igen, jätteskumt! 
Imorgon jobbar jag kortare dag, bara en timme dock men det gör ganska mycket speciellt när man börjar 9 också, lite sovmorgon. 
 
Tänkte ta en dusch o bli av med lockarna i håret. Sov med flätor o blött hår i förrgår för att få snabba lockar. Så idag efter natten så kändes håret bara risigt, satte upp det i tofs o struntade i att göra något åt det... Men nu får det bli en dusch för o se normal ut i huvudet igen... 

Måste bli snygg

 
Nästan lite pinsamt att detta skulle vara ett rekord... Men, det är det tydligen enligt appen. Får gå hem från jobbet imrogon....
Lär inte hända, jag jobbar "sent" imorgon, klockan 18.00. Så det blir nog lite sent att gå hem då. Men det blir absolut en runda längs kanalen imorgon också, och plankan 1 minut.
 
Intressant - mina händer luktar så jävla vidrigt. Gummihanskar, mina naglar förstörs totalt om jag diskar utan, så mina händer luktar vidrigt istället. 
Nu ska jag nog gå och sova, men först tvätta händerna i klorin, ättika o desinfektion osv.