♥ ♥ ♥

Kan ju berätta lite om mitt BM-besök i fredags (det är ett bra tag sen)..
Jag fick en annan barnmorska för min var sjuk. Hon var bra med lite osäker på handen när hon skulle sticka mig i armen, och jag är nålrädd också. Jag fick två stick för första blodkärlet gick sönder (hon stack rakt igenom), så jag fick ta ett till lite vid sidan om. Vi kollade hur bebisen låg och den har fixerat sig, alltså kommer den ligga med huvudet neråt resten av tiden. Och den har troligen legat så sedan v30, det är riktigt tidigt egentligen men det känns skönt. Vi lyssna på hjärtljudet och bebisen var vaken så det var svårt att få ett "normalt" hjärtljud, eftersom när bebisen är vaken och rör sig så stiger slag/min, det låg på 150 och på ca 130 när barnet var lugnt.
Jag vägde mig också, har gått upp 8 kg. (man "bör" ha gått upp 11-13 kg i vecka 35 och jag säger bara: ta er någonstans, för jag bryr mig inte) Så nu väger jag 66, vägde som ni säkert kan räkna ut 58 innan jag blev gravid.
4 veckor kvar nu bara! Känns underbart, h*n kan ju faktiskt komma om endast 2 veckor också!!!

31 augusti 2011

Ikväll ska vi lämna in nycklarna till gamla lägenheten så idag ska jag skura golv och sånt medans Kim är på jobbet.
Imorgon tidigt på morgonen, runt 6-7, åker Kim till hemvärnet och är borta till söndag kväll. Så jag får vara alldeles ensam i en stor trea. Det kommer kännas stort. Men jag ska i alla fall med mamma till tornby imorgon och hjälpa henne välja ut en dator. Och på fredag kommer svärmor hit och då ska vi bygga ihop spjälsängen och skötbordet och fixa så mycket vi orkar i bebisrummet. Så jag får lite sällskap ändå! :)
Nu ska jag äta frukost. Har gjort misstaget några gånger innan att dricka varm mjölk med honung i på morgonen och då har jag blivit så trött att jag behövt ta en dusch för att vakna. Så från och med igår har jag tagit mjölken på kvällen istället och så får jag dricka te på morgonen. Annars är man trött hela dagen, det är som sömnmedicin!

25 augusti 2011

Vi har nu fixat så vi har tv i sovrummet, skönt att kunna ligga i sängen o kolla på tv också. Jag brukar sätta på sovtimer när jag ska sova. Tycker det är mycket skönare att somna när det är ljud i bakgrunden, dock vaknar jag av TVn på natten om den fortfarande står på. Så då är det perfekt med sovtimer på 30-60 minuter.
Vi har även fått internet inkopplat nu, 100mbit, leveranstid endast 3 dagar. Vissa kan ju få vänta flera månader. Dessutom får vi 4 månader gratis och ingen startavgift. Perfekt.
Nu är det bara högtalarna till datorn vi måste ta hit, dom står fortfarande kvar i Stjärnorp, sedan typ 1 månad (minst) tillbaka.
Peter skulle försöka fixa en bärbar dator till mig genom jobbet, och det har han gjort nu. Så ska kolla på den i helgen tänkte jag. Min "gamla" bärbara dator har gått sönder och det är skönt att ha en bärbar som man kan flytta på. Men vi ska fortfarande ha kvar Kims stationära och ha den till en musik/filmdator inkopplad till TVn.