Tjänsteresa

Idag har jag och en utav mina chefer varit i Stockholm för att träffa den nya kundtjänstchefen hos en av våra uppdragsgivare. Det blev lite prat om avtalet, utbildningsmaterial och kommande besök. Mötet blev kortare än planerat, vi hade planerat att åka hem ca 16.20 men vi bokade om till en tidigare avgång. Redan 12:46 lämnade vi Stockholm, i stressen hem hann vi ändå med att köpa mat på Burger King - vi tog det som fanns klart för att vara effektiva.
Vi åkte upp till Stockholm vid 07:37 och hem efter knappt två timmar i Stockholm. Snabb visit, men trevligt.

Jag hann till och med tillbaka till jobbet en sväng för att attestera föregående vecka. Perfekt faktiskt.

Nu är jag nyss hemkommen och ska ta mig ett skönt och varmt bad!

 
 
 
 

Föreläsning

Hade vägarna förbi bloggen så jag passar på att skriva ett inlägg.
På mitt jobb är det mycket olika möten. Med uppdragsgivare, ledningen, chefer, mina anställda. Men, idag hade jag en annan typ av möte - en föreläsning i arrangemang av unionen. Superintressant och givande. 
Första delen handlade om diskriminering, inom arbetslivet och i kontakt med företag/myndigheter. Tyvärr hade det skett ett antal avhopp (eller sjukdom, minns inte så noga) vilket gjorde att det inte blev så organiserat och förberett. Men helt OK, ändå.
Andra delen var den bästa. Föreläsning av Andreas Jonsson, ni hittar honom på www.andreasjonsson.nu, om ni är nyfikna. 
Det handlade om något vi alla borde reflektera över oftare. Inställningen till livet och hur man hanterar motgångar. Man fick många tankeställare och gav en positiv inställning till alla eventuella motgångar man kan ställas inför.
Alla borde helt klart gå på en föreläsning med honom. Han har ett naturligt och intressant sätt att föreläsa på och får på så sätt med sig  sin publik. Han vet vad han pratar om och han sätter sig själv och sina upplevelser som exempel vilket ger en trovärdighet och man kan känna igen sig i mycket av det han beskriver. 


God natt!