Hemma

Nu är vi hemma igen o barnen kollar netflix OCH viaplay,  haha!
Det vart massor av lek hos mormor, Charlie sov middag med inte Wendela så hon somna i vagnen på vägen hem. Charlie och Åke lekte detektiv o letade efter en skurk. Wendela har lärt sig att skrika o fått ett riktigt skithumör. Tyvärr biter inte det på mig o som tur är så vet hon det trots allt o ger ganska snart upp. Dock så skriker hon på ett sett som gör att hon snabbt blir hes. Så nu kan hon knappt prata, smart tjej. 
Imorgon är det dagis o jobb igen. 
 

Lek i lekparken

När vi kom till mormor så blev det fika, påskägg o paket. Charlie fick pokemon o Wendela fick en mjuk docka. 
 
Sen blev det en tur till lekparken. Wendela hade med sig dockvagn o docka. O Charlie hade med sin pokemon, som också fick åka vagn ibland. 
 

Annandag påsk

Godmorgon! Idag blir det en lätt frukost, allt jag orkar göra och är sugen på. OCH sååå gott!
En celcius för att vakna.
All tvätt var inte torr igår och tävttstugan var bokad idag mellan 6-12 så jag var tvungen att springa ner vid 6 för o hämta tvätten, arga tanter är ingen hit! Så för att orka dagen så behöver jag en celcuis på moegonen som ni kanske förstår. Sen blir det kaffe hos mamma för att fylla på, men jag tycker inte kaffe hjälper. Celciusen hjölper mycket mer!
Sen har jag sovit i soffan inatt, jag var för lat för att bädda rent i sängen, hahaha! Ännu en anledning till en Celcius.
 
Snart kommer barnen och då ska vi åka till mormor o fira lite påsk med påskägg och påskpresenter! Bara lite små-presenter men jag känner att godis får de ändå så jag kör på lite leksaker istället och bara pytte godis :)