♥ ♥ ♥

Nyss hemkommen från att spelat golf i berg med Angela, Peter o Kim. Peter vann med 36 poäng, jag kom tvåa med 39 poäng (helt otroligt), Kim och Angela kom på delad tredje plats med 46 poäng. Så jag vann över Kim för en gångs skull. Sen åkt vi in till stan, Gula huset, och åt lite mat. Kim, Angela och Peter tog plankstek med fläskflie och jag tog Gula husets fisktallrik. Hyfsat gott i alla fall, plankan var god i alla fall tyckte dom. Fisken var sådär 1/3 fiskar var godkända, 2/3 såser var godkända och potatisen god.
Nu ska jag och Kim sova, Kim får äta mackor till lunch på jobbet imorgon. Ingen lyx-lunch för honom inte.

31 juli 2011

Idag har Kim nördat FIFA11, och jag har suttit fastklistrad bredvid honom och hejat på, vilken bra flickvän jag är! Men nu lämnar jag soffan för att ta en dusch. Sen ska vi till berg med Angela o spela minigolf. Kanske en glass också?! Det hoppas jag allt.

30 juli 2011

Nu sitter jag i Stjärnorp o väntar på att dom ska börja spela (fotboll), men det börjar nog inte förrän om en timme ungefär. Jag har shorts på mig, och nu tror jag att jag kände en droppe vatten. Typiskt.... Ett litet svar till min mamma: jag har läst din kommentar men jag kommer inte att godkänna den så den läggs upp. Tycker inte alla behöver kunna läsa det. Men jag har läst och jag sparar den bland privata kommentarer.