26 september 2010

Idag är det fotbollsmatch för knattarna, var meningen att jag skulle följa med Kim dit och kolla när dom spelade. Men jag orkade verkligen inte gå upp klockan 7 imorse. Var så himla trött. Har inte riktigt koll på när det är slut heller, det skulle vara samling vid halv 10 i Kisa. Så kanske någon gång vid 1-2 Det var två ganska långa pauser förra gången mellan matcerna. Dom möter väl 3-4 lag denna gång också kan jag tänka mig.

Idag fyller Kims pappa år också. Många som fyller år nu känns det som. Så vi ska väl åka till honom lite senare idag när dom är tillbaka.
Jag borde väl kanske börja göra mig klar redan nu så jag blir klar i tid. Det brukar ju ta lite extra lång tid när jag ska göra något...

24 september 2010

Aldrig mer att jag bloggar genom min mobil. Det var det jobbigaste jag gjort. Markören flyttade sig hejvilt så det tog en evighet att skriva klart.
Men i alla fall, vi köpte matchen igår eftersom det inte var hemmamatch.
Det stod 0-1 ända tills det bara var 6 sekunder kvar av tredje perioden. DÅ gjorde HV71 sitt första mål. Så det blev ju förlängning och i fjärde perioden så tog HV71 hem segern. Så är det fan i mig alltid när det är förlängning. Lägger LHC av eller ?!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på för skoj. Kim jobbar till halv 5, fast han brukar sluta tidigare på fredagar. Ja, vi får se. Jag väntar på att top model ska börja för det missade jag lite igår.

hockey

eftersom vi varken har kanalen eller att det är hemmamatch. så fick vi köpa matchen.så nu blir det hockey, lhc - hv71