Nytt i garderoben

Fick förresten lite nya kläder till barnen av min moster som var här i början av veckan o hälsade på min mamma. Jag hann inte träffa henne eftersom jag jobbade men jag fick lite kläder idag som hon köpte när hon var här.
Jag älskar märket newbie som finns på Kappahl!

Hemma igen

Så, nu har vi läst tidningen.... 
 
Nyss hemkomna från mormor. Vi var ute o lekte i en lekplats, wendela fick åka rutschkana som hon älskade! O så lekte Charlie i sandlådan. Sedan gick vi till affären o handla lördagsgodis. Wendela somnade i vagnen så vi tog en promenad också.  Mormor bjöd på lax till middag o sedan lekte vi lite inne innan vi åkte hem igen. 
En bra dag helt enkelt! 

Alltid lika roliga fredagskvällar

Båda barnen sover, så jag har passat på att städa och diska lite. Det låg russin av någon konstig Wendela-anledning på hela köksgolvet. Dom var tydligen inte goda... 
Förra fredagen ägnade jag åt att tvätta o denna fredag åt att städa. Härligt.... 
Imorgon ska jag o barnen i alla fall åka till mormor o leka, bli bjudna på mat o äta lördagsgodis! 
Behöver jag säga att jag längtar till renoveringen? Ser ju förjävligt ut! Hela lägenheten ska ut skulle man kunna säga. Jag kan inte komma på något som inte ska bytas..... Alla dörrar ska bytas, alla golv o tapeter ska bytas, köket ska helrenoveras (alltså hela stommen ska bort) , nya vitvaror (dubbel kyl o frys, sååå glad!), badrummet ska också renoveras helt, o kaklas. 
Sen att hyran höjs med 2500 ungefär, det kan vi ju bortse ifrån!