11 mars 2009

Idag skulle jag ju träffa han som gjorde alla anställningar på preem vid klockan nio.
Petter skjutsa dit mig och jag var där 08.50 ungefär. Aldrig fel att vara tidigt.. Klockan blev 09.00 ganska snabbt men ingen "chef".. vid 09.15 ringde hon som jobbade till honom och frågade vart han var och han sa att ahn hade totalt glömt bort att det skulle vara idag, men att om hon tyckte att jag såg glad och trevlig ut så skulle hon ge mig praktikplatsen. Så självklart fick jag den. ;) Så jag kom därifrån vid typ 09.30. Men det var ju värt det.
Imorgon är det studiedag så jag börjar nästa tisdag istället, 09.00 - 17.00.. antagligen kommer jag få jobba lite längre eftersom det ska vara 8 timmar, lunch räknas ju inte.

Idag har jag inte gjort mycket i alla fall, har varit jätte trött så jag har sovit lite på dagen och tills matchen började.
LHC spelar hemma idag, men jag ska inte dansa idag, eftersom att vi är så många som dansar så ska alla få dansa.. Så dom som inte dansa förra matchen dansar denna.. Lite synd för jag hade behövt något att fylla upp min dag med idag, haha.. fast å andra sidan har jag ju varit ganska trött hela dagen, och sitta och gäspa i trapporna och under danserna är nog ingen höjdare, haha.
Efter hockeyn ska jag nog sova igen.. om jag kan vill säga, jag har ju redan sovit på dagen så nu är jag inte trött längre.

Måste bara tillägga att fan vad folk verkar vara sura eller på dåligt humör idag ?
Inte Macke då, han är ju alltid glad. Fast han tyckte det var sådär kul att vara i lumpen idag. :)

Jaja, jag får väl återgå till att följa matchen på www.hockeyligan.se.. Skellefteå har nyss gjort ett mål så det står 0-1, tyvärr. Ciao!10 mars 2009

Idag skulle våran APU börja.. men eftersom det är så himla många som ska på APU samtidigt så finns det verkligen inga jobb kvar typ. Så det var ett par stycken som kom till skolan idag för att få hjälp med APU, trodde vi ja... När vi komemr dit säger läraren att han inte kommer hjälpa oss med att hitta utan vi får gå ut och leta igen! Och sen så pratade han om lite andra ganska ointressanta saker.. Gick och åt med Li efter den "lektionen", sen gick jag upp till läraren igen för jag hade lite frågor, när jag pratat klart med honom så stoppar han mig på vägen ut och säger att Susanne vill prata med mig (en annan lärare).. jag blir lite chockad och det första jag kommer att tänka på är att det är något jag missat i skolan som jag måste ta igen. Men hon hade en glad nyhet.. Att om jag inte lyckas hitta någonstans att vara på min APU så har hon en uppgift åt mig - att göra en hemsida åt någon dansorganisation. Och det vet hon att jag är bra på så då blev jag väldigt glad.. Men när jag var på väg hem så gick jag förbi preem och tänkte att jag kan ju ändå prova att fråga om APU där.. det är nära och kan kanske vara kul ? Fick ett nummer till han som har hand om anställningar, och han lät lite stressad så jag ska träffa honom imorgon klockan 9 istället. och så hoppas jag att jag kan vara där på APU så jag inte missar så många dagar.

Och snart är klockan 8, eller i alla fall nästan snart.. jag har i alla fall väntar på det flera timmar nu och tiden har gått sjukt sakta! Det jag väntar på är att Den rätte för Rosing ska börja, efter det är det Desperate housewifes.. Sen kommer Petter och hämtar mig.. han ville inte kolla på mina tjej-program så jag får kolla på dom hemma, så kommer han när han är säker på att dom är helt slut :) haha..

Btw.. jag har inte ätit något idag, det borde jag kanske göra innan jag åker iväg annars kommer jag väl svälta ihjäl :)
Ciao!9 mars 2009

Nu var det verkligen länge sen jag skrev blogg sist..
Två av anledningarna är att jag inte varit hemma så mycket och när jag väl varit hemma så har jag inte orkat blogga..
Och eftersom det gått så lång tid sen sist så orkar jag inte skriva allt vad jag gjort..
Men det har blivit lite festande, lite skola.. cheerleaderträningar och dansade även på LHC:s första hemmamatch under slutspelet i lördags. Matchen gick riktigt bra, LHC kanske inte spelade så bra.. men vi vann ändå med 4-0 och det var ändå huvudsaken!
Har även fikat väldigt mycket senaste tiden. Jag har liksom blivit lite beroende av chailatten på espresso house.. men det har jag nog nämnt tidigare. :)

Jag solade för några dagar sedan. (vet inte vilken dag det var, men jag får väl skylla mig själv när jag inte bloggar) Efter att jag solat i 30 minuter tyckte jag inte att jag fått någon färg alls och var besviken.. och nu i förrgår så fick jag soleksem! Gissa om jag blev ännu argare då ?! Först får jag ingen färg och inte nog med det får jag soleksem!
Jag var ju för tusan i Turkiet i en vecka och låg på stranden varje dag, eller vid polen.. sista dagen fick jag soleksem! Och nu när jag solar en halvtimme och inte solat på ett tag innan det så får jag soleksem! Så himla irriterande. Det kliar ju något så förbannat! Jag tror inte jag klarat mig på något ställe på kroppen. Jag har till och med på handflatorna!
Men jag får väl vara glad för att det inte syns i alla fall.

Min mamma åkte till stockholm idag på morgonen så nu är jag ensam hemma en vecka.. Och det betyder antagligen att jag inte heller kommer vara hemma på en vecka typ! Avskyr att vara ensam, inte för att jag är rädd för att sova själv eller vara själv, men det är så himla tråkigt!
Nu ska jag fortsätta kolla på hockeyn.. Luleå - Frölunda på tv och Skellefteå - Linköping på internet. Fördriva tiden lite...

Ciao!