Paus

Som ni har märkt så har jag sista tiden endast publicerat blogginlägg från mig 30 dagarslista. Jag har verkligen inte haft tid till så mycket annat eller lust och ork.
Just nu, som de flesta kanske redan vet, så går jag min ledarutbildning på jobbet, och den tar väldigt mycket tid. Men samtidigt som jag har utbildningen så måste jag ta hand om mitt team. Svara på alla mejl, attestera, kontrollera siffror och lösa alla ärenden som kommer in. Det är massa mer som jag behöver fixa, men jag har så mycket i hjärnan att jag knappt vet själv vad jag behöver göra.
Jag har lagt in i min kalender i outlook alla saker jag behöver kontrollera och åtgärda varje morgon bara för att jag inte ska missa något eller behöva tänka o komma ihåg allt, haha.
 
Med det sagt så kommer jag ta en liten paus i bloggandet och även listan.
ag känner att jag vill göra den bra och inte bara stressa ihop ett inlägg bara för att skriva något varje dag och jag har verkligen för mycket just nu att jag har varken ork eller tid.
Ska försöka skriva något kort varje dag i alla fall, så det inte är helt dött :)
Imorgon ska jag fixa mina naglar på nytt! Passar på nu när jag har barnfri vecka och de börjar växa ut, vill inte vänta två veckor till då kommer det se förjävligt ut...

Dag 9 Dina mellannamn och vad du tycker om dem

Dina mellannamn och vad du tycker om dem
 
Mina mellannamn är Elin Margareta.
När jag var liten så hatade jag Margareta. Nu när jag är äldre så har jag inga problem med det. 
Både min mamma och min dotter heter Margareta. Margareta är ett släkt namn, skulle jag säga.
Namnet Elin har aldrig stört mig, mer än vad barn normalt sätt stör sig på sina namn. Man vill väl alltid ha det man aldrig kunnat få. Elin kommer ifrån min mammas farmor, som hade detta som tilltalsnamn. Min mamma älskade sin farmor och döpte mig därför efter henne.

Dag 8 Saker jag är rädd för

Saker jag är rädd för
 
När jag tänker på denna fråga för att kunna besvara den undrar jag samtidigt om jag är en rädd person över lag. Jag är rädd för ganska mycket, även om det mesta är ganska små saker och ganska "normala".
  1. Höjder. Jag kan inte stå nära kanter vid höga höjder. Det värsta som finns är glasstaket på höga höjder, eller vanliga metallstaket där det är brett mellan staketstolparna.
  2. Insekter och småkryp. Här räknas allt in... Spindlar, myror, flugor, skalbaggar, fjärilar, nyckelpigor, maskar, ormar osv osv.
  3. Döden. När jag var liten så kunde jag få panikattacker av att tänka på döden. Att jag aldrig mer kommer kunna tänka, känna eller se.
  4. Att bli döv eller blind. Tanken av att inte kunna se, speciellt, gör mig rädd. En kombination av detta skrämmer livet ur mig.
  5. Blod. Jag har, sedan jag var liten och skadade mig så det kom stora mängder blod, varit väldigt rädd för blod. Jag får ont i kroppen och mår väldigt illa när jag ser blod på mig själv eller någon annan.