Paradise hotel

Perfekt kväll att vara trött på i alla fall måste jag säga!
 
Vaknade fasligt trött imorse, jobbet var inte så lockande så att säga, av fler än en anledning i och för sig....
Jobbade som tur var bara kort dag i alla fall. Den  började inte speciellt bra dock, vi har flyttat runt lite vissa av oss på jobbet o den dator som jag har nu började med att telefonen inte funkade, hon som satt innan använde den inte i jobbet så den fick vi byta ut. Dagen efter när det var fixat o jag skulle slå mig ner, logga in o försöka vänja mig vid ny plats så funkar varken mus eller tangentbord. Får nytt tangentbord o mus, som funkar. Idag när jag kommer till jobbet då funkar bara musen, tangentbord vägrar i vilket usb-uttag jag än testar.... Haha, så jag får ta en annan dator sålänge...
Efter jobbet åkte jag hem,  slängde i mig gröt som fick bli lunch o sedan mötte jag upp Lina på stan o vi gick till espresso house o tog en fika. Det vanliga,  kaffe latte med chai, som dom på espresso house prompt vill ska heta typ "chai latte med espresso", neeeeee kaffe latte med chai, TACK, typ.... Men färdigbråkat om det, jag tog en morotsmuffins också. Ja, det är typ morotskaka fast i muffinsform, antagligen. Men espresso house är ju så fancy så - morotsmuffins.
 
Ikväll blir det bara lugnt, har kollat idol o nu inväntar jag paradise hotel. Längtar som en liten flicka! 
Iofs får vi hoppas att för små flickor inte kollar på det....
 

Hemmasöndag

Blev inget trädgårdsföreningen idag. Charlie var fortfarande trött när han vaknade efter middagsluren o det var dags för lunch, han gick o lade sig igen. Sov en bra stund till o sen när han vaknade o skulle äta så tappade jag hela matlådan med köttfärssås o pasta i golvet efter mikron, till mitt försvar var matlådan fruktansvärt varm! 
 
Så vi har bara busat hemma idag o myst. Wendela sitter just nu i mitt knä o pillar öronvax ur mina öron, ganska skönt faktiskt.... 

Fartfylld dag!

Imorse när jag vakna var jag så himla trött, barnen var ruskigt pigga dock. Efter frukosten så spela vi lite memory o lade pussel o tvättade. Sen började barnen bli trötta så då tänkte jag göra två flugor i en smäll, tog 5km spåret i skogen med dubbelvagnen så barnen fick sova. 
Hade tänkt ta två varv men det ångrade jag ganska snabbt, dom hade lagt ut massa ny bark i spåret så man fick ta i som satan i alla backar.... 40minuter tog det o jag var helt slut. 
När vi kom hem blev det lunch, köttfärssås och pasta. Sedan tog jag en dusch o vi åkte o handlade mat o lördagsgodis. När vi stod i kassan för o betala maten så sa dom i högtalarna att alla butiker stänger om 10minuter, vi skulle till andra änden av ikano för att köpa godis o sedan tillbaka till andra änden igen för att hälsa en snabbis på farmor. Vi hann köpa godis, men farmor hade hunnit dra ner stängslet så vi fick prata genom det, haha! 
 
Nu är vi hemma igen o jag är helt slut som imorse när jag vaknade..... 
Har börjat äta laktosfritt o glutenfritt för att det känns bättre för magen o verkar nyttigare?! Jag vet inte,  men jag kör! 
 
Ta kort med barnen är inte det lättaste...