30 december 2010

Har inte uppdaterat så mycket på sistone, men har inte haft så mycket tid heller. Det har varit jul och vi har varit iväg mycket.
Men nu är det lite mellandagar (som är slut imorgon, så jag är mycket sent ute), imorgon är det ju nyår.
Julen har varit helt fantastisk i alla fall. På julafton var vi hos Kims faster Anette på dagen och åt MASSA julmat, aldrig sett så mycket mat på en gång tror jag, haha... Sen kollade vi på kalle anka, vilket jag inte förstår varför.. Och Kim erkände även att han inte heller tyckte det var bra, fastän han tjatar om att det är så viktigt. Sen blev det i alla fall lite julspel (man lägger julklappar i mitten av bordet och så slår man två tärningar och får man lika så får man ta ett paket, och så går tärningarna runt, och när klapparna är utdelade så öppnar man, sätter en timer och så går tärningarna runt igen och så får man ta ett paket av någon när man får lika igen, och när klockan ringer är det slut).. På kvällen åkte jag och Kim och hämtade Robin (Kims lillebror) och åkte hem till Kenneth (Kims pappa) och kollade lite på tv, åt lite mat (proppmätt) och spelade lite spel.

På juldagen åkte vi till Kims mamma Angela, började med att spela kinect till XBOX360, det var kanonkul. Först spelade vi ett spel under vatten där man ska täppa till vattenhål och sen en hinderbana där man ska hoppa och ducka och samla poäng. Sen kom Kims moster Zita, hennes kille Ulf och hennes barn Jonathan och Emelie. Vi fick jättegod mat, inte julmat vilket var skönt haha. Vi fick oxfile, klyftpotatis och morötter i ugn, och en god sallad. Och rödvin, fast jag drack bara lite sen tog jag öl istället. Efter maten satt vi och prata lite, det blev lite med kinect för några (Kim, Zita och Angela). Sen blev det julspel (samma som på julafton) och en av julklapparna var en "beer pong" så det spelade vi för fullt. Kan väl erkänna att jag och Angela var nog dom fullaste. Det var verkligen en superkul kväll. Och när jag kom hem tog jag bakis-piller så jag slapp vara bakis :) Kanon!

Kims och mina julklappar blev: 1000kr(mamma), Sodastream(Angela), Captain Morgan(Robin), Body massager(Macke), Espresso-maskin(Kenneth) aladin-ask(julspel), marabou-choklad(julspel), två triss(julspel), grytvante(julspel), ljus(julspel), doftljus(julspel), 90-tals dansband(julspel), värmepåsar(julspel)


Återkommer om planerna om nyår senare idag/imorgon!

22 december 2010

2 dagar kvar till juuul!!!


Kan börja med att berätta om gårdagen eftersom jag inte bloggade något med efter morgonens inlägg.. Medans jag och Kim satt och åt frukost i köket så kom Kims pappa hem och vi bestämde oss för att åka in till Tornby och köpa julklappar till ett julspel. Så vi duschade och gjorde oss iordning, åkte och hämtade upp Camilla, och så åkte vi in till Tornby. Det var lite svårt i början att komma på vad man skulle köpa för julklappar, men när vi väl hade kommit på en gick det ganska fort med dom tre andra sen :) När vi fixat alla julklappar utom en bjud Kims pappa på mat på chili. Camilla åt ris och kycklingspett, jag åt pasta med fläskfile och svamsås och Kim och Kenneth åt raggmunk och bacon. Mycket gott! Sen åkte vi hem till Kims pappa igen för att hämta tvätten och lite annat som skulle med hem. Och så fick vi lite fika innan vi åkte hem.

Och nu till IDAG. Idag blir det nästan samma visa, Kim ska jobba klart först, dom skulle inte jobba heldag idag. Och sen när han kommer hem ska vi in till Tornby idag igen för vi skulle visst ha samma julspel hemma hos Kim mamma på juldagen, så vi måste köpa 4 julklappar till. Men vi tänkte köra på något liknande klappar på juldagen också. Och sen ska vi även handla lite mat. Och lite luktljus från ikea, det var nämligen en av julklapparna igår. Så jag blev lite sugen själv :) Och så måste vi även städa lite idag. Men det väntar jag med tills Kim kommer hem, så får han hjälpa till!

21 december 2010

Nu har vi vaknat här hemma. Kims pappa var uppe redan vid 6 imorse och styrde och ställde, MEN kan ni tänka er Kim lång kvar i sängen, han fick ledigt. Så vi tog "sovmorgon" och myser istället. Sandy ligger också kvar under täcket och vilar lite.
Idag blir det att vika all tvätt och packa ner. Och sen ska vi även åka och köpa lite 50-kronors julklappar till julspelet. Vi är ute en aning sent men det var visst Kims pappa också.

Nej, nu ska jag lägga mig ner igen.