Allt löser sig

Om en timme ska jag gå o hämta Charlie på dagis. Sedan är det HELG!
Kim ska efter jobbet skriva kontraktet på huset o så får vi nycklarna... Efter det så ska vi in till stan o köpa på oss fler flyttkartonger. Så jag tänkte vika ihop alla våra kläder nu så dom är färdiga att bara packa ner i kartongerna. Vi har ganska mycket kvar att packa ner o sedan måste vi skruva isär massor av möbler.
 
Eftersom bussarna går så dåligt, eller rättare sagt inte allt mellan ca 9-13 på vardagarna när Charlie är på dagis så har vi fått ändra hans tider till två dagar i veckan mellan kl 08-15.30. Fortfarande 15 timmar i veckan men uppdelat på två dagar istället. Känns skönt att det löste sig, för om dagiset inte hade gått med på det så hade jag fått stanna kvar i Ljungsbro (eller åka in till stan) onsdag-fredag medans han är på dagis kl 9-14 o det känns lite jobbigt eftersom det är ju under tiden han är på dagis som man har lite extra tid över till att fixa hemma eller duscha o sådana saker, så man vill ju gärna komma hem emellan. Men det löste sig ju perfekt :) Idag är sista dagen på dagis detta år i alla fall sedan "börjar han igen" 2 januari, fast då (2-3januari) kommer dom vara på ett annat dagis, eftersom det fortfarande räknas som ledighetsdagar eller vad man ska kalla det. Det är i alla fall inte så många barn som går dom dagarna så flera dagis går ihop o tar alla barnen :)
 
Nu ska jag gå o vika kläder!

Packa packa packa

I helgen ska vi (försöka) att flytta ALLT i lägenheten. Vi får väl se hur det blir med den saken, Kim brukar ju ha lite höga förväntningar, "mycket snack, lite verkstad" så att säga... Men det skulle ju vara riktigt skönt om det blev av i helgen så man kan ha mellandagarna på sig att göra iordning inför nyår i alla fall.. Planeringen har innan varit att vi ska flytta lite smått den 23de, o sedan resten den 27de, men då hinner vi nog inte få iordning mycket tills nyår... Den 30de kommer i alla fall ett städbolag hit o flyttstädar åt oss i alla fall, så då måste allt vara borta! Så himla skönt att slippa städa själva!

Så idag får vi ett till lass med flyttkartonger så jag kan packa ännu mer...

Nya tvättmaskinen, 11kg tvätt! WOHO! :D