Trött

Fick ganska mycket gjort igår i lägenheten, dock är det sjukt mycket kvar! Måste dit ikväll igen tror jag. Sista timmen igår kväll låg jag i sängen, hade sån huvudvärk hela dagen igår o tillslut kände jag att jag behövde sova en stund. Vaknade vid halv 7 o kände att det blir inte bättre. Så jag tog bussen till mamma igen, blev illamående på bussen o bara önskade att jag kunde trolla mig hem. Somnade ganska fort när jag kom hem i alla fall. 
 
Nu ska jag upp o duscha sen äta  frukost, barnen kommer sen o då ska vi till trädgårdsföreningen o leka av oss! 

Lördag o fixa

Varit vaken i typ en timme, blev ingen sovmorgon, fattar inte. När man kan sova ut då vaknar man o är relativt pigg tidigt. Men när man måste  upp tidigt då är man döden. 
 
Ligger dock kvar i sängen än. Jag är lite kluven, jag vet inte om jag drömt samma dröm inatt som igår natt eller om den bara hänger kvar fortfarande. Jag vet i alla fall att jag drömde väldigt verkligt i slutet av sista drömmen o när jag vaknade så var jag väldigt förvirrad när drömmen inte var kvar, hahaha. Hatar sånna drömmar. Det värsta är dom där när man drömmer att man hittat massa pengar o är rik, eller man har köpt en sjukt fin lägenhet/hus, gift sig med en bodybuilder, nä vars bara skoja.... Men, o sen vaknar o allt det man drömt är borta?! Hur skönt det än är o sova så kan man ju inte sova hela livet, bara för o va rik o bo fint. Hehehehehe.... 
Nu är mamma vaken hör jag, hon gör te.... Spolar vatten, sätter i sladden till vattenkokaren...... Japp hon är sån där duktig som drar ut sladdar till allt hon inte använder, släcker i alla rum hon inte är i (blir som vågen när hon går genom lägenheten), stänger alla skåpluckor som hon inte behöver ha öppna. Jag själv är glad att jag inte glömmer stänga kyl o frys när jag är klar i de "skåpen", o att jag inte slagit i huvudet i de dörrar jag glömt att stänga än. 
 
Nehe upp o hoppa kanske.... En-stjärnigt hotell detta. Man får göra frukost själv, o det enda som finns är gröt. 

HELG!

Ännu en vecka av utbildning klar, nu är det bara två dagar kvar nästa vecka kvar. Sen börjar jag jobba igen! Ska bli skönt faktiskt.... Nu är det helg i alla fall, lägenheten är färdig o imorgon ska jag åka dit o fixa i ordning lite! Det behövs städas massor för det första. Damm överallt trots att  dom plastat in överallt osv osv. Sedan även packa upp lite. TV o alla möbler ligger fortfarande i kartong o kommer även få fortsätta göra det ett litet tag till. Diskmaskinen kommer antagligen till butiken  på söndag o kan hämtas ut, hur jag får hem den (eftersom mamma o Åke åker till Stockholm i helgen) är en helt annan sak! Hehehehehe.... Soffan kommer nog i början av nästa vecka, hur jag får upp den får vi också se, haha! Den levereras i alla fall hem till mig, dock inte upp för trapporna. Så möbler o tv får ligga nerpackat tills soffan kommer eftersom jag ändå inte har någonstans att sitta. Diskmaskinen ska jag få inkopplad av stångåstaden, gratis. 
På onsdag kommer dom o kollar på mina golv också, ska få nya! Beställt tapetsering, som jag hoppas ringer i början av nästa vecka så det också blir gjort. 
Kommer bli sjukt bra! 
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Hade tänkt åka till Ljungsbro o fixa lite men jag känner att det känns onödigt att åka dit i kväll också, kommer inte orka fixa så pass mycket att jag kan sova där inatt o då måste jag åka tillbaka till mamma sen. 
Dom har nämligen släng in massor av saker i sovrummet o i sängen som fanns i garderoben i hallen, hade ingen aning om att dom skulle in där o greja också. Så det behövs bäddas om o flyttas bort massa saker där ifrån också, bara det tar ju en stund o det känns onödigt. Så jag tar dagen imorgon o fixar lite istället! 
 
Börjar vänja mig vid o acceptera läget med kyl o frys också. 
Vi skulle få DUBBEL kyl o frys, alltså sida vid sida, en av varje. Istället fick jag kombinerat..... Var argare än ett bi när jag kom hem o såg det. Kanske jag berättat? 
Ringde i alla fall till stångåstaden igår o skällde ut byggnadsansvarig på stångåstaden, o frågade vad det var frågan om. Hon svarade att det hade blivit fel i planeringen o att dom var medvetna om att informationen inte gått ut till hyresgästerna som det borde gjort, det var meningen att vi skulle få det jag förväntat mig men att det blivit fel i planeringen - det skulle inte få plats. Eh, typ, JOOO. Bänken är enormt. Jag föreslog att dom kunde kapa skiten o trycka in det jag blivit lovat, det gick inte. Blir hyreförhandlingar istället.... Hon var dock väldigt trevligt o förstående. Uppskattas i ett sånt läge. Jag fick därför gratis installering av diskmaskinen som kompensation för att jag blivit så besviken. Tackar vi för.