24 februari 2009

Igår var jag med Emmie efter skolan, vi åkte hem till henne och kollade lite på tv, sen åt vi köttfärssås med spagetti. och så åkte vi till Niklas.. Men det aset var inte hemma när vi var där så vi fick ringa bauat och fråga när han skulle åka dit. Så säger bauat "men alltså.. niklas brukar inte låsa dörren" så jag kände på dörren och bauat hade ju mycket rätt, den var öppen.. Då kände sig jag och emmie oss lite dumma.. Jag och Emmie gick in och skulle sätta på [REC] och se klart den. Men så hade niklas lösenord på datorn. Jag och emmie försökte knäcka det men vi gav upp och ringde niklas istället, och så skulle han säga lösenordet och jag hör fel.. med jag lägger på innan jag hinner trycka på enter så vi fick gissa oss fram igen, till slut fick vi igång filmen. Den var riktigt bra!
Tog ett bra tag innan Niklas kom hem, vid kvart i tio kom han hem. Vi ringde honom precis innan och frågade vart han var och han sa att han inte visste riktigt. Då frågade jag "Är du kvar i Ljungsbro?" och han svarar "Nej, alltså jag är en minut ifrån lägenheten".. Det är svårt att veta vart man bor ibland... jag fick för mig att jag skulle springa och låsa dörren innan han kom in, men precis när jag ska göra det så öppnar han.. och eftersom jag och emmie precis hade sett [REC] så blev jag livrädd och skrek när han öppnade dörren, haha.. Kände mig jätte fånig.
När han hade kommit in så satte han på donkey punsh..
Emmie var tvungen att går vid halv 11 eftersom halv 12 tyckte hon blev lite sent att åka hem. Jag åkte en halvtimme efter henne, så ingen av oss hann ju se klart donkey punsh.

Idag gick jag i alla fall inte till skolan. För jag mådde illa när jag vaknade, men det börjar gå över nu! Och det är väl en jäkla tur för ikväll ska jag och Li på hockey. :D
Funderar på om jag ska ringa niklas och kolla vad han gör.. men nu börjar klockan bli mycket så då kommer jag inte hinna vara där så länge i alla fall, hockeyn börjar ju 7 och Li kommer och hämtar mig runt halv 7.
Får se hur jag gör. :) Ciao!22 februari 2009

Igår så var jag med Emmie.. Vi kollade på en jätte konsigt film, kommer inte ihåg vad den hette dock. Sen fick jag och Emmie jätte tråkigt och skrev till "alla jag kände", tre st.. Förstår inte varför hon sa så, taskigt! Men men, det slutade med att jag och Emmie åkte till Bauat och Niklas på fest.. Hamodi var även där.. Sen kom det två kompisar till Bauat, som jag, Emmie, Niklas och Hamodi hade väldigt roligt åt. Smått irriterande och tröga tjejer. :) Vi körde ölspelet och Niklas kom på väldigt roliga regler, no comment. :) Lite senare kom även Johan förbi. Emmie drog hem efter ett tag, hon hade balträning klockan nio på morgonen. Så hon ville sova! Niklas skulle iväg och hämta sprit och vin i Ljungsbro, och när han skulle hem så hade hans mobil dött och ingen visste vart han var. Efter ett tag fick han tag i sin pappas mobil och kunde ringa Bauat, och Johan fixar dit en taxi som skulle ta ett bra pris, kompis-pris.. När Niklas kom tillbaka så var han jätte förbannad och isbit, han hade fått betala 350 kr, Bauat och Johan hade sagt runt 200 till honom, haha..
Niklas satt och klagade sig över alla tjejerna som var/hade varit på festen, Johan var bartender och hällde upp massa jägermeister till typ alla. Fast Johan och Niklas delade näst in till på hela jägermeistern själva på en halvtimme. Efter någon timme, 1-2 kanske. så fick alla för sig att dom skulle dra in till stan och jag och Niklas blev jätte förbannade och skällde ut Bauat ganska ordentligt, haha. Så det blev bara jag och Niklas kvar.. vi drack upp sista ölen typ och sen så kollade vi på film, [REC].. Riktigt bra film men jag fick väcka Niklas med jämna mellanrum för jag var livrädd och ville inte kolla själv.. Men när det var undefär 10-15 minuter kvar på filmen så var det kört då hade han däckat ordentligt, så jag stän gde av filmen och tänkte försöka sova.. En minut efter att jag stängt av filmen så börjar Niklas garva åt mig, och jag frågar vad fan det var med honom ? Då svarar han bara "Jag vet inte" och så somnar han om. Är lite osäker på om han faktiskt var vaken när han garvade.. Vaknade klockan 11 och var sjukt trött, vi somnade väl vid 7 eller något. Emelie ringde och sa att hon inte skulle vara med på träningen, jag frågade om hon kunde skjutsa hem mig men det kunde hon inte för hon itne hade någon bil.. Kände mig inte så vacker på morgonen när jag vaknade så jag ville hemskt gärna hem och duscha innan träningen. Så jag tänkte att jag kunde ju fråga Rille om han kunde skjutsa, och det sa han att han kunde, ända fram till att han var i Sturefors och att jag ville hem direkt. Så jag fick ta bussen hem i alla fall, men jag hann ju i tid till träningen i alla fall..
Efter träningen så gick jag och Emmie och fikade på Steves och prata lite med Giovanna.
Nu sitter jag hemma och har gjort i några timmar. Försöker få mod till att titta färdig på [REC] men jag lyckas pausa så fort det blir läskigt.. men egentligen skulle jag ju kunna spola fram till slutet och se bara det jag inte vågade se inatt...

Så det får bli att spola fram filmen och se slutet och sen göra mig iordning för sängen. För imorgon blir det upp tidigt och sen försökta hitta till lokalen vi ska ha massage i. Ciao!21 februari 2009

Jag är hur trött som helst och jag är kall som en isbit.
Hur som helst så var jag med Emmie idag. Vi kollade på film, the strangers, den var väl sådär. Efter det så åt vi lite mat som hennes mamma lagade. Sen åkte vi hem till Johan och jag fick göra pommes till honom, vi fixade till hans hår lite och så rakade vi hans ben så dom blev lena haha, dom hade varit lite fulla på torsdagen så dom hade rakat benen på varandra (? ) så jag fixade till det lite bättre så dom blev lite lenarre i alla fall. Sen så gick vi till Bauat som hade fest hemma oss sig. Satt där kanske en timme sen så fick vi skjuts in till stan och Johan åkte och åt på Max, jag åkte hem och Emmie följde med dom andra ut en sväng på krogen.

Som sagt så är jag sjukt trött och jag känner av lite halsont så jag ska försöka sova så jag är pigg imorgon.. Vad jag ska vara pigg till vet jag inte! Men Li kommer hem imorgon, antagligen.. Så om hon kommer hem skapligt så kanske jag umgås lite med henne. :)

God natt och sov gott!