Midsommar

Fyfan vad trött jag blir på mig själv.... Jag vet att jag får huvudvärk av choklad o ändå äter jag det - alldeles för ofta. Dummast av allt är att jag äter trots att jag vet att den är äcklig. De har en skål på jobbet med sånna där små bitar som man kan ha till kaffet. Gustav hämta en näve o slängde till mig, har smakat dem innan o tyckte de var äckliga men tryckte i mig typ 4-5 igår ändå. Så jävla korkat, jag vet att det ger mig huvudvärk o de är inte ens goda.... Så hade huvudvärk igår kväll o idag åt jag en bar täckt med choklad, otroligt korkat då jag får tillbaka huvudvärken om jag äter choklad så pass nära inpå ett migränanfall.... Så idag har jag haft huvudvärk igen, fick en Alvedon av något slag - som skulle tuggas. Fruktansvärt äcklig o hjälpte inte det minsta. Så tog två treo när jag kom hem o vilade lite, så nu har det släppt. Ingen mer choklad nu!!! 
 
Har gjort en spraytan idag, supernöjd! Fick inte svettas, hur man bestämmer det i detta varma väder vet jag inte. Sen när jag var påväg hem så regnade det, kul! Hoppas jag inte blir fläckig... Jag verkade klara mig ganska bra, fick någon droppe på bröstet annars blev det nog inget, tror jag! Märks imorgon.... 
Det var så komiskt, var på Nettans, det var första stället jag hitta sol gjorde spraytan som hade tid då jag hade möjlighet. När jag kommer dit står en gammal kompis i kassan o säger "nämen heeeej, visste inte att det var du som skulle komma, det stod Elisa!" så jäkla kul! Fick en liten pratstund medans hon spraytana mig snygg! Lär gå dit många fler gånger :) 
 
Imorgon är det midsommar o jag längtar galet mycket! 

Vabb

Igår när jag var på väg till jobbet så ringer dagis o säger att Wendela spytt. Hade precis lämnat Ljungsbro och jag åker en sån där direktbuss till jobbet,  så den tar motorvägen - nästa stopp Mjärdevi. Jaha.... När jag var framme vid jobbet var Det bara att åka tillbaka till Ljungsbro igen, dock inte med direktbuss utan först ner till resecentrum för att nya buss till Ljungsbro. 
 
Barnen får macka påväg till dagis för att slippa massa stress o gå upp tidigt. Wendela äter alltid upp mackan, men den här gången hade hon tagit en pytteliten tugga på mackan precis när hon fick den o sedan satt hon bara med mackan i handen hela vägen till dagis. Jag frågade om vi skulle kasta mackan när vi var framme - då blev hon ledsen och tog en liten tugga till, medan hon tugga sa hon "inte ha mer". Jag tänkte inte mer på det, tänkte väl bara att hon var trött o inte hungrig, typ. Men jag förstod ju sen varför! 
Gårdagen blev lugn i alla fall, Wendela var rätt så pigg trots allt. Ingen mer spya, skönt! 
 
Trots att Wendela var pigg o så, så var vi hemma idag också. Tror inte dagis uppskattar att man lämnar barnet som spydde dagen innan. Det verkar dessutom som om det var ett klokt val, en kompis berättade att det var massor av barn som hade spytt o fått gå hem igår. Så jag o kompisen tog en dejt med barnen. Vi bor grannar så jag gick över till henne efter frukosten, vi fikade lite o sedan bestämde vi oss för o ta en tur upp till kanalen för o se om vi kunde mata lite änder. Jag skulle bara hem o hämta en tröja till Charlie o Wendela - för säkerhets skull... Kommer ner till porten o samtidigt som jag tittar ut ringer Claudia o säger precis det jag ser - regnet öser ner. Så vi avvaktade en liten stund tills det slutat o sen tog jag på ungarna stövlar o så gav i oss iväg o mata fåglarna vid kanalen, tog även en glass vid kanalen o sedan tog vi en sväng till lekparken. Gjorde ett stopp på vägen för att titta på broöppning o båten som passerade. Barnen var i extas, jag också... Hahaha! Vid klockan ett så gick vi hemåt för o göra lunch. Sedan har vi bara tagit det lugnt resten av dagen. 
 
Snart är det läggdags för imorgon är det jobb o dagis igen! 

 

Lördag

Igår fick jag äntligen hem mina små älsklingar igen! Jag slutade vid 5 så det blev ju ganska sen hämtning. Vart bara hem o äta kvällsmat och sedan sova.
 
Idag däremot har vi myst massor. Åt frukost vid ca 8. Vid halv 10 kom Clauida och Ozzy förbi. Oxxy och Charlie lekte och Wendela fick väl vara med ibland. Jag och Claudia babblade på så mycket vi kunde när barnen lät bli att störa, haha. Vid typ 12 gick vi o handlade lite och fixa lunch till oss alla, tacos! Straxt innan 5 så gick de hem och vi tog det lite lugnt i soffan. Charlie somnade och jag kollade fotboll.
 
Nu på kvällen så var det en tjej här som rengjorde min soffa och matta. Gratis, perfekt.
 
Jag tänkte faktiskt gå och lägga mig "redan nu", klockan är visserligen rätt mycket ser jag nu. Imorgon kommer mamma hit.