Skitdag

Herregud. Jag vill bara hem.

Samtidigt som jag egentligen borde varit hemma idag, känner jag, kan jag ändå inte säga att jag ångrar att jag åkte till jobbet. Men, faktum kvarstår - jag borde stannat hemma idag.
Jag är otroligt trött o svag i kroppen.
Jag har haft möten större delen av dagen. Möten betyder inte, vilket många säkert tror, att man kan slappa. Nej, fokusen här måste vara på topp. Vilken jag inte med handen på hjärtat kan säga att den varit, så mycket som jag önskat. 

Inte nog med att jag är trött o svag i kroppen så har jag väldigt ont o känner mig febrig, sen om jag har feber är en helt annan sak. Det får kollas upp hemma. 
Men! Som om detta inte var nog så missade jag direktbussen hem, på grund av att möten drog ut på tiden och när jag kommer ner till resecentrum så är bussen försenad i ca 10 min. Så jag får stå trött o med ont i kroppen ute i kylan. 

Nu är jag på bussen, o jag tänker hasa mig hem mellan bussdörren o läge hetsdörren, vidare till soffan med värmekudde, filt o pyjamas. Om jag orkar byta till det! 

Godnatt och på återseende.... 

Måndag

Ett litet glapp i bloggandet.

I fredags lämnade vi barnen till pappavecka. Vi jobbade till 17, efter jobbet gick vi faktiskt på en spontan bio. All inclusive, superbra o rolig film.
 
På lördagen jobbade jag mellan 12-21, det var relativt lungt på jobbet. Vilket det brukar vara på helger.
Straxt innan jag slutar så skriver Alexandra att hon är sugen på god mat, typ gott kött. Och vill att vi ska mötas i stan. Jaja, kan vi väl göra tänker jag.
Jag ber henne ringa restaurangen Rico, för de har bra kött. Men de svarar inte. Jag ber henne åka in senast 21.09, för längre än så orkar jag inte vänta. Jag får till svar "meh" några sekunder senare står hon framför mig på jobbet. Jag sitter i samtal o märker hur jag stammar till lite när jag ser henne. Fin överraskning! 
Vi gick till Texas longhorn och åt. Väldigt gott! 
 
Igår, söndag, var jag hemma från jobbet. Inte så mycket att berätta om denna dagen, jag låg i soffan hela dagen. Kollade klart på säsong 6 av The vampire diaries
Jag har knappt fått någon sömn inatt, inte Alexandra heller antagligen. Jag har fått njurbäckeninflamation, igen. Jävla vinter, det är inte många veckor emellan antibiotika-kurerna, har redan ätit två kurer denna vinter.
Har vaknat, minst 20 gånger, av smärta inatt. Vid kl 4 fick jag nog, gick upp och värmde upp värmekudden o gick och lade mig. Jag tror att jag fick sova lite då. 
 
Inte nog med att man har sjuk smärta så drömmer man mardrömmar o så sover man ännu sämre. 
 
På tal om mardrömmar, jag har ett flertal typiska mardrömmar som är återkommande.
Jag tror jag har identifierat vad en av dem betyder, alltså varför jag drömmer så. Det känns logiskt i alla fall. 
 
Nu är jag påväg till jobbet i alla fall. 
Tortera mig genom denna dag.
Orkar inte vårdcentralen idag, jag tänker att jag straffar mina njurar för de ofta gör så ont och väntar lite extra med att ge dem antibiotika.
....Och detta är vad man kallar karma, för det straffet kommer right back at me..... 

Buzzador - Yoggi dröm

Buzzador är så bra, jag älskar det! Man får chansen att testa massa olika saker, allt från hudvård till mat.
Denna gång har jag fått två kuponger för att gratis testa Yoggi dröm. Perfekt som litet mellanmål tillsammans med en macka för barnen. 

Jag har en kupong kvar och den tänkte jag nyttja till en stor förpackning. Men tyvärr hade Hemköp i Ljungsbro bara nedan variant av Yoggi dröm. Får inhandla den en annan gång, någon som vet vilken butik som kan ha?
Denna variant är perfekt om man vill testa alla smakerna innan man köper en stor förpackning. Jag personligen gillar vaniljen mest. Jag är inte så mycket för yoghurt med frukt.
 
  
#yoggidrömbuzz #yoggidröm #buzzador