♥ ♥ ♥

Var ner till timmeröbadet förut med Jocke.. Han och några kompisar spelade volleyboll och jag solade lite tänkte dock inte på att ta med filt eller något så jag fick sitta/ligga på en bänk och sola..
Sen kom Sebbe ner till badet efter jobbet och så gick vi hem och lagade mat och nu ska vi väl ner till badet igen, men den här gången ska jag ta med filt!

Kanske ska säga att i helgen ska vi till Johns sommarstuga och sola och bada så jag kommer antagligen inte blogga något mer förrän på söndag eller måndag, beroende på hur trött jag är på söndag. Och när på söndagen vi kommer tillbaka, men jag kanske hinner blogga en gång till innan vi åker. :)


Jag går verkligen in för att ta bilder ibland.. Lite sne bild men den får duga, jag ser knappt något på mobil-skärmen när det är så soligt ute. :) Det får bli min bortförklaring!♥ ♥ ♥

Nu har jag tvättat klart, har bara lite tvätt i torktumlaren som jag ska gå ner till om 20 minuter och sen har jag endel i torkrummet också. Det mesta där inne är torrt. Tvättiden går ut klockan 12, men som tur är så är det ingen som ska tvätta efter oss så det gör inget om våran tvätt hänger kvar lite, och för säkerhets skull så kan jag ju faktiskt boka den också. :) Så skyll er själva om jag tar den för er, haha..
Har plockat ur diskmaskinen också och ställt in lite disk, fast det blev inte mycket typ två glas och en bytta.
Och så har jag städat lite i köket, det värsta i alla fall.. Upptäckte också att vi har massor pant-flaskor, vissa av dom stod framme och vissa i skåpet där dom ska vara, så jag sköljde av dom och ställde in i skåpet, snyggt denna gång.. Haha, förlåt Sebbe :)

Nu har jag typ inget att göra mer, eller jag skulle ju kunna fixa i sovrummet lite men det orkar jag inte :) Mina fingrar fjällar haha, tror inte dom tål vatten. Nej, jag ska nog sola med min sol-olja! Så jag blir brun fortare.. Soleksem är inget jag lär mig av, verkar det som.

♥ ♥ ♥

Nu har jag satt på två nya maskiner.. Lagt in lite i torktumlaren och lite har jag hängt upp i torkrummet..
När jag skulle hänga upp i torkrummet så såg jag att det hängde redan kläder där, men jag såg ganska snabbt att det var grannens kläder. :) Så jag vek ihop dom och lade dom i en vagn. Så när grannen kom ner så blev hon jätteglad och sa att om jag skulle glömma min tvätt över natten så skulle hon också vika ihop den :) Gulligt...
Känns ju lite taskigt att bara slänga ner tvätten i en vagn och sen hänga upp sin egen.. Det gjorde ju inget att hennes tvätt hängde där.

Tyvärr så kom jag just på att jag glömde sätta på torkrummet så jag får väl springa ner igen och göra det.. (Sa ju att det skulle bli en massa spring i trappen!)