Sovdags

Charlie var jätteduktig hos tandläkaren idag. Han satt i stolen själv, svarade på alla frågor som tandläkaren fråga och hon fick titta i munnen och känna utan några som helst problem! Han hade 10 tänder uppe o 10 tänder nere.
 
Tänkte precis skriva att jag ska lägga mig skapligt idag, men så kollar jag klockan... Nja, det är nog för sent för att säga "skapligt" nu.... Men jag ska i alla fall lägga mig straxt!
 
 
Alltså... Måste bara säga EN sak... Jag har inte dåligt självförtroende "egentligen", jag har verkligen inte det. Och då menar jag inte att jag tror att jag skulle vara störst, bäst och vackrast. Men jag har i alla fall inte dåligt självförtroende.... MEN, när man känner sig fruktansvärt lurad utav någon, så känner man sig, trots bra självförtroende, lite mindre... Lite som att "hur kunde jag gå på det, och flera gånger?!"
Man lär sig utav sina "misstag", och jag tänker aldrig göra om det igen!
 
GOD NATT!

Öppna förskolan

Det blev en tur till öppna förskolan idag. 
Charlie kom in till mig klockan 08.20 o ville kolla barnkanalen, när jag vaknar till så fick jag en obehaglig känsla av att jag missat igår att anmäla vabb för idag. Men det löste sig som tur var. 
Så jag o Johanna o våran barn fick leka av sig, o mammorna kan slappa. Haha... 
Jag tänkte ta mig en kopp kaffe för den jag drack stressad imorse fick jag knappt i mig något av, så nu kommer huvudvärken smygandes.... 
Denna får stressas i också eftersom snart ska vi till tandläkaren med Charlie o kolla så hans tänder sitter på plats, dom har varit lösa efter en smäll, för sjuttonde gången! 

Börja blogga igen?

Jag funderar på, och har gjort ett bra tag, att börja blogga igen. 
Just nu är jag nog alldeles för trött för att blogga egentligen, meeen.... Ett litet inlägg blir det tydligen i alla fall.
 
Imorgon blir det nog droppen på förmiddagen. Wendela är hängig men Charlie är frisk o vill nog leka av sig lite, Wendela får väl sitta i knä eller pyssla lite.
 
Jag har sovit så fruktansvärt dåligt senaste tiden så jag har druckit sjuka mängder kaffe på jobbet, två stora termos-muggar om dagen. Så idag fick jag son jävla huvudvärk när jag inte druckit. Beroende tydligen. Men efter två koppar ordnade det till sig, nu måste jag trappa ner igen och sova ordentligt istället, för detta håller inte. Hatar att känna ett beroende av något. Tror inte det är nyttigt heller....
Jag har fått in någon korkad "rutin" på morgonen. Jag snoozar fast utan att ställa om klockan. Ni vet, alarmet ringer men man tänker "bara fem minuter till" o somnar om utan att ställa larm. Alltså... Jag gör det med flit, varför vet jag inte... Snacka om att utmana ödet o försova sig... Det har gått bra hittills det enda är att jag har blivit så inställd och "duktig" på detta att jag vaknar även mitt i natten bara för att kontrollera att klockan inte ringt o att jag inte försovit mig. Så det måste jag också skärpa mig med!