Minigolf osv

Idag har vi spelat minigolf. Det blev först en promenad till Berg, där vi (Jag, Kim, Charlie o Krumme) mötte upp Ebba, Li o Simon, och så spelade vi lite minigolf. Simon vann, Krumme tvåa, jag o kim på delad tredjeplats o vad Li o Ebba fick minns jag inte, men dom låg efter i alla fall. ;) Det var mycket folk på golfen, trots att det var molnigt. När vi hade spelat klart så gick vi till Jenny's o åt mat, både jag o Kim tog oxfile, det var inte mycket men det var gott, o dyrt. Som efterrätt tog vi glass, jag tog en "Marängsluss" o Kim tog en "Go nuts", Det gick på närmare tusen kronor. Sedan blev det en promenad hem också.
Dagen har varit mycket bra, med mycket prat o skratt. Tyvärr blev det INGA bilder.
Charlie sover redan, han somnade i vagnen o fortsatte sova, även fast jag skulle bädda om hans säng först. På väg till Berg somnade han sittandes upp (inte mot ryggstödet), haha.

Stjärnorps pokalen

Idag har det varit stjärnorps pokalen. Jag har såld massor av mackor, kaffe o lite fika. 200st mackor, hembakat med ägg, biffar, korv o ost!

Paradise hotel

Sitter o kollar på svenska paradise hotel, säsong 2. Så det är gamla avsnitt, men dom fanns kvar på viaplay. Jag måste bara säga fy vad larviga vissa tjejer är. Det är inga av dom som är tillsammans på riktigt utan dom spelar ju bara ihop och ändå så blir vissa tjejer vansinniga för "deras" killar kysser andra tjejer.. Haha, dessutom är dom flesta kyssarna på skoj. Helt otroligt hur svartsjuk man kan vara utan att man har någon anledningen till o vara det!

Paradise hotel går ut på att man placerar x antal tjejer o lika många killar på ett hotel: Villa Arabesque i Acapulco, Mexiko.
Unga singlar, både tjejer och killar, tävlar om vem som kan hålla sig kvar längst i paradiset. Förutsättningen för att få stanna är att de hittar en rumskamrat av det motsatta könet, för den som inte lyckas får bara en vecka på sig att övertyga någon annan deltagare att välja just honom eller henne. I slutet av varje vecka hålls en parceremoni där antingen tjejerna eller killarna ska välja en ny partner av motsatt kön. Den eller de deltagare som då inte har lyckats välja en ny partner får åka hem. Därefter får nya singlar flytta in på Paradise Hotel. Hela tiden ändras förutsättningarna för deltagarna och överraskningarna är många. Det är upp till var och en att bestämma hur långt man är beredd att gå för att stanna.