Äntligen helg

Som jag har väntat och längtar till helg! Äntligen är det helg med avslappning.
Dessvärre regnar det ute, men jag och Alexandra trotsar vädret och äter frukost på balkongen i vår nya soffa. Jag älskar den! 
I torsdags hade vi besök av Mattias och hans dotter samt min mamma, vi åt smörgåstårta och fikade ute på balkongen och sedan tog det lugnt en stund i soffan tillsammans. 
Jag ser fram emot soliga, lediga dagar i soffan på balkongen! 
Wendela var hemma med oss men Charlie var hos en kompis och lekte, han var så stolt över att få åka iväg och leka helt själv på en lekplats med sin kompis. 

Katterna trivs mycket bra, och är nu väldigt trygga med barnen också, vilket är skönt. Vi har äntligen flyttat ut kattlådan o badrummet, dock gjorde vi det inte stegvis närmare och närmare badrummet utan vi flyttade ut den direkt och sedan lade båda katterna I kattlådan och lät dem hoppa ut. Sedan gjorde vi så ytterligare en gång senare på dagen efter de ätit. Efter det har det fungerar galant. 
Allt har verkligen gått jättebra och lätt med katterna, vilket är skönt. På tisdag eller onsdag får vi dessutom stamtavlorna hem i brevlådan. Dessvärre var de inte färdiga och postade till ägarna när vi hämtade katterna, men jag och Alex var så förväntansfulla och otåliga att vi kunde inte vänta med att hämta katterna tills stamtavlorna kommit, dessutom hade vi ju redan tagit semester. Så vi betalade 4000 kr per katt när vi hämtade dem och sedan 3500 kr per katt nu när vi får stamtavlorna. Totalt kostade katterna 9500kr styck (prutade en 500-lapp per katt, då vi tog två), då vi tingade katterna för 2000 kr också. 
På tisdag firar jag och Alexandra dessutom att vi varit tillsammans i 3 år, tiden går så otroligt snabbt!