Jobba över

Ikväll har båda jag och Alexandra jobbat över, på varsitt håll. Alexandra på jobbet och jag hemma. Vi har maaassor av tvätt, större mängder än ni någonsin kan tänka er.
Jag har även testat vår nya ångmopp i badrummet, på spegel och toaletten. Såå praktiskt, jag älskar den! 

Alexandra har äntligen jobbat klart och vi har haft sällskap hem över telefonen. Älskar våra konversationer, de har sådan variation! Ibland djupa seriösa konversationer, i timmar. Ibland så oseriösa och roliga att vi nästan svimmar av skratt, också i timmar. Vi kan dra skämt till det yttersta, det tar aldrig slut. 
Så roligt vi har ihop har jag aldrig haft med någon i hela mitt liv. Jag tröttnar aldrig! 

I alla fall... Jag var sugen på hot wings och Alexandra åker förbi Mc Donalds på vägen hem. Hon har mobilen inkopplad på Bluetooth så jag är på högtalare och hör när hon beställer. Alltså, de som tar beställningen i drive in.... Vad är grejen, alla låter likadana!! "Nån'ting mer?", de säger samma sak, på samma sätt - som en gammal tant. Herregud!!

Förresten, min svenska har försämrats sedan jag började umgås med Alexandra. Till exempel säger jag allt för ofta "mycket bra/dåligt" istället för "väldigt bra/dåligt". Låter inte korrekt när man tänker efter, enligt mig. Påtal om dålig svenska. Våra skämt säg/uttalas/baseras oftast på talfel eller dålig svenska. 
Jag vet inte hur vi kom in på det men jag säger en mening och avslutat med ordet "svårigheter" och Alexandra säger sedan, "vad heter du?" och jag upprepar efter henne och hon säger "svårig-heter.... Jag" 
Hahahahaha, det bästa är att det är OK att skämta såhär för det är med Alexandra eftersom hon är.... av det mörkare slaget, så att säga.
Hahahaha, så dålig humor.... "svårig-heter... jag" hahahaha!!!