Fika med tjejerna

Idag blev det lite mysig fika hemma hos Maria med tjejerna o barnen. Det var riktigt mysigt. Det vart jag, Louise, Maria, Maria o Madde. Gick hem vid klockan 5 ungefär, men innan jag gick hem gick jag förbi Hemköp o köpte lite gott tills ikväll. Sedan gick jag hem o började med maten så den skulle vara klar lagom tills Kim kom hem från träningen. Det blev amerikanska pannkakor med kanelstekta äpplen, riktigt gott!

Måndag

Medans jag fixade med disken så stod Charlie o dansade i vardagsrummet. Nu sitter han på golvet bredvid mig o fixar mat tills ikväll, eller ?
Jag o Charlie sov förövrigt till klockan 9 idag, sedan låg vi i sängen o kollade på barnprogram till halv 10. Sen fick det vara slut på mysandet o gå upp o äta frukost. Charlie fick macka, banan o aprikoskräm. Jag tog en smoothie på banan, jordgubbar o vaniljyoghurt till det en kopp te o en knäcke med ost. Ägget glömde jag i kylen. Annars hade frukosten varit fulländad.
Alla kanaler på plats, sådant är viktigt! (Ja, jag vet att det står 3, fast det är kanal 5 men bilden är ju tagen under sorteringen såklart!)

fixande

Imorgon får vi äntligen upp en tv på väggen i sovrummet, svärfar var här idag o borrade väggen, vi trodde att det var gipsvägg så Kenneth hade med sig mollyplugg, men det visade sig att det var lättbetong i väggen o pluggen som fanns på hemköp var för långa. Så vi får sätta upp tvn imorgon efter vi varit på maxi o köpt. Men det gör inget att den inte kom upp idag i alla fall, för vi har ingen antennkabel eller HDMI-kabel ändå. Det ska vi köpa imorgon. Om ni undrar varför vi ska ha HDMI i sovrummet är det för att vi ska kunna kolla viaplay på den också (vi kopplar från XBOXet i vardagsrummet till tvn i sovrummet, XBOX-kontrollen fick kontakt med XBOXet från sovrummet till vardagsrummet, kanon!) Onödigt tycker säkert ni när vi lika gärna kan kolla i vardagsrummet, skönt tycker vi som kan ligga i sängen o kolla tv o viaplay :)